Home Evenimente BROKERAJE Brokeraj "The Internet of Things" / Bilbao

Brokeraj "The Internet of Things" / Bilbao

Email Imprimare PDF

IPA Sucursala Galati, partener Enterprise Europe Network, va invita sa participati la Conferinta si evenimentul de brokeraj "The Internet of Things" (IoT), organizat in perioada 4-7 Iunie 2018 in Bilbao, Spania.

Evenimentul se adreseaza firmelor care au preocupari in domeniul IoT si al aplicatiilor sale, si va aduce laolalta experti de top, firme inovative, stakeholderi din acest domeniu, identificandu-se noile tendinte si tehnologii de impact in domeniu.

Acesta se va concentra pe:

- cele mai noi tendinte in domeniul IoT;

- intalniri stabilite in prealabil, intre firme / organizatii ce au ca scop intermedierea de noi contacte si cooperari (30 de minute), in data de 6 iunie;

- jucatorii principali din domeniul cercetarii IoT si al aplicatiilor sale;

De ce sa participati la acest eveniment?

- pentru a initia contacte si cooperari internationale;

- pentru a gasi parteneri comerciali / tehnologici / si de cercetare;

- pentru a prezenta idei sau propuneri de proiecte in vederea gasirii de parteneri  cu scopul realizarii de consortii finantate de Uniunea Europeana.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va invitam sa accesati siteul conferintei: https://iotweek.org/ sau sa ne contactati pe e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Firmele interesate sa participe la acest eveniment vor primi asistenta logistica (inregistrare la eveniment, organizare preintalniri face to face, etc.) din partea retelei Enterprise Europe Network, prin IPA SA Galati, in calitate de co-organizator al evenimentului.