Home Evenimente BROKERAJE
Brokeraje

International Brokerage Event for Technology Centres 2022

Email Imprimare PDF

Evenimentul "International Brokerage Event for Technology Centre Brokerage Event 2022" va avea loc in Cartagena/Spania, in data de 5 Octombrie 2022 si va conecta centre de tehnologie din toata Europa si nu numai. Se adreseaza organizatiilor de cercetare si tehnologie orientate fundamental catre dezvoltarea tehnologica a companiilor si cresterea competitivitatii acestora prin crearea, dezvoltarea si transferul de solutii inovatoare, tehnologie si cunostinte stiintifico-tehnice catre sectorul de afaceri.

Evenimentul va avea focus pe materiale avansate, economie circulara, digitalizare, energie verde etc. in domenii de aplicare precum economie albastra, sanatate, industrie alimentara.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa linkul: https://brokeragetechnologycentres2022.b2match.io/

Ne puteti contacta oricand pentru orice fel de sprijin privind inregistrarea sau detalii privind participarea la acest eveniment, pe email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

Eveniment de brokeraj Murcia 2019

Email Imprimare PDF
 
IPA Sucursala Galati, partener Enterprise Europe Network, va invita sa participati la evenimentul de brokeraj Murcia Food Brokerage Event 2019, ce va avea loc in 14-15 Mai 2019 in Murcia / Spania.
Editia noua a evenimentului Murcia Food Brokerage Event 2019 va prezenta cele mai recente creatii in domeniul tehnologiei alimentare, oferind companiilor din diferite tari europene o oportunitate excelenta de a organiza intalniri bilaterale care sa vizeze incheierea unor acorduri de cooperare tehnologica si propuneri de cercetare.
 
Evenimente paralele
O serie de conferinte si prezentari vor avea loc in cadrul celui de-al IX-lea Simpozion International privind Tehnologia Alimentara, in care sunt prezentate ultimele creatii din acest sector.
 
Organizare
Evenimentul de brokeraj alimentar Murcia 2019 este un eveniment gratuit, organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala din regiunea Murcia, partener Enterprise Europe Network.
 
Domenii tematice:
* Design igienic al facilitatilor si al sigurantei alimentare
Alergenii
Autentificarea produselor alimentare, a sistemelor de control rapid, etc
 
* Biotehnologie
Biosenzori
Noi produse alimentare (prebiotice, functionale etc.)
 
Tehnologie de conservare. Ambalaj activ si inteligent
Ambalare activa si containere noi, altele
 
* Procese de automatizare si control
         Monitorizarea proceselor, senzori, comunicare, robotica, etc
 
* Economie circulara
         Ciclul de viata
         Ecoproiectarea
         Reutilizarea subproduselor alimentare, inclusiv a apei, etc
         Minimizarea pierderilor după recoltare
         Alte subiecte de interes pentru industria alimentara
 

Eveniment de brokeraj in cadrul "Open Hub"

Email Imprimare PDF
 IPA SA Galati, partener Enterprise Europe Network, va invita sa participati la Conferinta de lansare a Clusterului de Industrii Creative "Open Hub", ce va avea loc in data de 13 aprilie 2018, in sala "Aula Magna" a Facultatii de Mecanica  din Galati (strada Domneasca nr.111).
 Cu ocazia lansarii Clusterului  "Open Hub", se va organiza si o sesiune de matchmaking la care sunt invitate sa participe firmele ce activeaza in domeniile:
- publicitate;
- arhitectura;
- arta;
- mestesuguri;
- design;
- moda;
- film;
- muzica;
- software;
- TV&radio;
- jocuri video.
 Acestea se vor putea intalni cu companii din Republica Moldova, pentru a stabili contacte / partneriate pentru colaborari viitoare.
Gasiti aici agenda conferintei, precum si formularul de inscriere pentru sesiunea de matchmaking.
Daca sunteti interesati, va rugam sa ne trimiteti formularul de inregistrare pe e-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 
 

Brokeraj "The Internet of Things" / Bilbao

Email Imprimare PDF

IPA Sucursala Galati, partener Enterprise Europe Network, va invita sa participati la Conferinta si evenimentul de brokeraj "The Internet of Things" (IoT), organizat in perioada 4-7 Iunie 2018 in Bilbao, Spania.

Evenimentul se adreseaza firmelor care au preocupari in domeniul IoT si al aplicatiilor sale, si va aduce laolalta experti de top, firme inovative, stakeholderi din acest domeniu, identificandu-se noile tendinte si tehnologii de impact in domeniu.

Acesta se va concentra pe:

- cele mai noi tendinte in domeniul IoT;

- intalniri stabilite in prealabil, intre firme / organizatii ce au ca scop intermedierea de noi contacte si cooperari (30 de minute), in data de 6 iunie;

- jucatorii principali din domeniul cercetarii IoT si al aplicatiilor sale;

De ce sa participati la acest eveniment?

- pentru a initia contacte si cooperari internationale;

- pentru a gasi parteneri comerciali / tehnologici / si de cercetare;

- pentru a prezenta idei sau propuneri de proiecte in vederea gasirii de parteneri  cu scopul realizarii de consortii finantate de Uniunea Europeana.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va invitam sa accesati siteul conferintei: https://iotweek.org/ sau sa ne contactati pe e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Firmele interesate sa participe la acest eveniment vor primi asistenta logistica (inregistrare la eveniment, organizare preintalniri face to face, etc.) din partea retelei Enterprise Europe Network, prin IPA SA Galati, in calitate de co-organizator al evenimentului.

 

 

Eveniment de Brokeraj in cadrul RO-Energy 2017

Email Imprimare PDF
IPA SA Galati, in parteneriat cu FUNDATIA CENTRUL ROMAN PENTRU INTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti si BUSINESS SUPPORT CENTRE FOR SMALL AND MEDIUM SIZE ENTERPRISES-RUSE, Bulgaria va organiza in data de 22 iunie 2017, in cadrul targului RoEnergy Trade Fair 2017 South-East Europe un eveniment de brokeraj adresat companiilor interesate sa realizeze noi contacte / parteneriate in domeniul energiilor regenerabile.
         Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Universitatea Politehnica (Splaiul Independentei 313, Sector 6).
         Firmele se pot inregistra la eveniment prin completarea acestui formular si transmiterea acestuia prin mail la  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la data de 10 iunie 2017.
         Lista companiilor inregistrate va fi transmisa pe data de 12 iunie, si se vor putea selecta intalnirile dorite de fiecare participant inregistrat la eveniment. 
         Pentru mai multe informatii, consultati site-ul targului: http://bucuresti.roenergy.eu/, precum si link-ul evenimentului de brokeraj http://een.ec.europa.eu/tools/EVE/Event/Detail/63575542-986b-4fa1-9eea-02248295d578.     
 
Sunt invitate sa participe companii din domeniile:
- ENERGY EFFICIENCY  IN BUILDINGS - energy management building, management system (BMS), heating, ventilation, air conditioning (HVAC), LED technology, monitoring and control energy system, energy infrastructure, passive house and insulation;
- SOLAR SYSTEM - photovoltaic, solar thermal;
- BIOENERGY - biomass, bio-gas, liquid biofuels;
- WATER & WIND - hydro-power, wind-power, geothermal energy;
- Cogeneration, Trigeneration;
- Alternative Vehicles and Fuels;
- HYENERGY - hydrogen and fuel cells;
- CONSULTING, DESIGN, SERVICES, CARBON TRADING, R&D;
- PASSIVE HOUSE & INSULATIONS
 
In cadrul evenimentului, firmele participante vor putea:
- sa intalneasca noi clienti;
- sa sa promoveze pe piata romaneasca;
- sa afle noutatile din domeniul energiilor;
- sa isi cunoasca competitorii;
- sa intalneasca experti din Romania;
- sa intre in contact cu potentiali parteneri de afaceri;
- sa descopere noi piete.
 
Evenimentul este organizat sub sigla Enterprise Europe Network, cea mai mare retea de afaceri din lume.
 


Pagina 1 din 2