Home Evenimente COMPANY MISION
Company Mission

Misiune economica Romania - Taiwan

Email Imprimare PDF
IPA SA Galati si reteaua Enterprise Europe Network in colaborare cu Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) si FUNDATIA CENTRUL ROMAN PENTRU INTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII din Bucuresti va invita sa participati in data de 15 Iunie 2017 intre orele 10-18, la o misiune economica a unor companii din Taiwan ce va avea loc in Bucuresti, Hotel Intercontinental ( Adresa: B-dul Nicolae Balcescu, nr.4, Camera rotunda ).
Companiile taiwaneze vor prezenta o gama larga de produse din domeniile: papetarie, prelucrarea lemnului, cosmetica, dispozitive si unelte diverse, materiale plastice, alte produse si accesorii diverse.
Participarea este gratuita.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la e-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 0236433467.
 

Misiune economica Romania - SUA

Email Imprimare PDF
IPA SA Sucursala Galati, partener al Enterprise Europe Network impreuna cu Arhipelago si European American Enterprise Council (EAEC - EEN USA) va invita sa participati la misiunea economica din Statele Unite (New York) in perioada 12-20 Iunie 2017.
Invitatia se adreseaza specialistilor din domeniul ICT cat si celor doritori de a prelua francize.
Formularul de inregistrare pentru Misiunea Economica din New York pentru firme in domeniul ICT poate fi accesat la linkul: 
Agenda evenimentului se poate descarca aici.
Aici gasiti si profilul companiilor participante la Misiunea Economica.
Pentru informatii suplimentare, ne puteti scrie la e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0236433467. 
 

Misiune economica Romania-Moldova

Email Imprimare PDF
Va invitam sa participati la misiunile economice cu Moldova ce vor avea loc astfel:
 
- 14 februarie 2017 la Iasi, sediul TEHNOPOLIS Iași, (Bld. Poitiers nr. 10, capat CUG , etajul III, sala de conferințe), orele 10.00;
- 16 februarie 2017 la Ploiesti, la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova (strada Cuza Voda nr. 8, Sala Europa), orele 10.00.
 
Firmele din Republica Moldova doresc parteneriate in vederea depunerii de proiecte finantate din fonduri europene pentru domeniul Infrastructura Apa Canal si Eco-eficienta, avand ca prime etape scrierea proiectului si proiectare. Ulterior, se va continua cu faza de executie si punere in functiune.
 
Pentru detalii despre inscriere, lista firmelor participante din Moldova, cat si despre alte detalii legate de organizare, va rugam sa ne contactati la e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .